Als ik mijn billen naar je toe draai

Door:

kusjesvankarin

Likes:

4

Geplaatst op:

23-02-2018

Reacties:

1

kusjesvankarin schrijft:

Ik baal een beetje want ik kan alweer niet slapen en dat overkomt me tegenwoordig steeds vaker. Ik merk dat ik iemand mis om tegenaan te kruipen, en mijn billen richting pik te draaien in de hoop dat die nog even binnenglijdt.

Misschien kunnen wij afspreken dat we dat morgenavond zo gaan doen. Jij komt naar mij toe, we hebben een gezellige avond met een wijntje en een kennismaking en vervolgens blijf je gewoon lekker bij me slapen.

Is dat een goed voorstel? Mag jij je PIK overal in waar je maar wil.

Reageer maar even dan wel anders weet ik niet waaraf en waaraan.

XXX van Karin

Ik wil seks met kusjesvankarin

Reacties

rob

dat vindt ik een goed voorstel ik kan me daar goed in vinden,die gedachte om me pik er langzaam in te laten glijden denk ik elke avond aan.lekker heen er weer schuiven dat mis ik ook elke avond waardoor ik ook wakker lig.

Geplaatst op 28-03-2018 23:42

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer