Ben je klaar voor de sexbeurt van je leven?

Door:

KusjesMireille

Likes:

512

Geplaatst op:

20-03-2018

Reacties:

3

KusjesMireille schrijft:

Maar ik heb een zoontje die toch altijd op de eerste plaats komt. Ik geloof echt heel erg dat elk kind een moeder en vaderfiguur nodig heeft maar die laatste ontbreekt in mijn zoons leven. 

Ik wil heel graag een keer seks met je maar als jij meer wilt dan alleen maar 1 keer ontmoeten moet je er wel heel erg zeker van zijn. Ik sta overal voor open maar ik laat je pas toe in mijn privé leven wanneer je er echt voor wilt gaan. 

ik zeg dit omdat ik je wel leuk vind en eigenlijk verder wil gaan dan alleen maar 1 keer afspreken voor seks. Maar als jij het daarbij wilt laten sla ik het uiteraard niet af. Ik wil ook wel heeeel graag seks met je! 

Wat zijn jouw intenties met mij? Wees open en eerlijk met me zodat we snel de volgende stap kunnen nemen. 

Volle zoen op de mond! (K)

Ik wil seks met KusjesMireille

Reacties

Timo

Wauuuuw wat een beauty ben jij! Laten we eerst even kletsen om te kijken of het klikt. Dan kunnen we altijd afspreken om verder te gaan. Het feit dat je een kindje hebt schrikt mij totaal niet af. Mail je me snel? Kussssss timo

Geplaatst op 20-03-2018 19:32

Stijn

Wat zie je er prachtig uit ;) En natuurlijk wil ik een keer afspreken met je om te kijken hoe ver we komen. mail stijnrijnders@hotmail.nl tel 0624409532

Geplaatst op 24-03-2018 09:14

Herman

Kwaliteit.33133107

Geplaatst op 10-10-2019 16:28

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer