Ben jij de sexvriend voor mij

Door:

Mandybling

Likes:

2

Geplaatst op:

27-02-2018

Reacties:

1

Mandybling schrijft:

Dit profiel heb ik stiekem aangemaakt zonder dat mijn vriendje ervan af weet. Heb nu al best een poos verkering met hem, maar ik ben niet gelukkig.

Hij is best lief hoor, maar we verschillen gewoon teveel van elkaar. Hij wil al echt een gezinnetje stichten met kinderen enzo, maar ik wil nog heel veel lol hebben, dingen van de wereld zien en vooral niet te veel verantwoordelijkheden. 

Wat zou jij het liefste willen in een relatie?

Ik wil seks met Mandybling

Reacties

steve

Hoi mandy Ik ben een verzorgd uit ziende jonge man die veel in de gym is en daarnaast ben ik ook bokslerar.ik zag je advertentie en was gelijk weg van jouw.ik zou graag met jouw een sex date willen hebben en al jouw fantasien waar maken ik hou ook graag van n nat kutje lang likken en vindt helemaal geil als ik je dan kan klaar laten komen door van jouw lang te beffen.ik zou fijn vinden als we snel iets konden afspreken. Groetjes steve

Geplaatst op 03-03-2018 02:03

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer