Ben jij een doener?

Door:

WhyNot2Times

Likes:

48

Geplaatst op:

23-02-2018

Reacties:

2

WhyNot2Times schrijft:

In januari ben ik precies 125€ kwijtgeraakt op deze site en ik heb niet één succesvolle date gehad! Als ik dat elke maand zo moet doen dan ben ik meer dan duizend euro per jaar kwijt.

Ik zou gek zijn als ik dan nog één minuut langer hier blijf aangemeld. 

Ben jij wél een doener of ben je ook kampioen "mij aan het lijntje houden"? 

Ik wil seks met WhyNot2Times

Reacties

Roberto

Nou laat ik je verterllen dat ik allerminst probeer mensen in het ootje te nemen dat is niet echt mijn stijl verdeer wil ik je toe bekennen dat je met mij op 100 % zekerheids kans beslist niet er naast slaat Waarom ?¿ simpel omdat jij iets hebt wat zeer vele vrouwen echter niet hebben namelijk dat jij een onmeetlijke mooie kliene borstjes hebt en laat ik daar nu uitgerekent zwaar op vallen Hoop dan ook je snel eens te ontmoeten. Ik ben een HBO opgeleide persoon met hoog respect voor vrouwen ik weet tevens wat vrouwen willen ben rond de 50 jaar mocht je willen reageren dan verneem ik het wel van je nog een plesante dag toegewenst Bereikbaar via aglt066@yahoo.es Roberto dikke kus muaaaaaaaaaaaaaak

Geplaatst op 03-03-2018 18:54

Daniël M James

Met jou zou ik graag willen afspreken

Geplaatst op 12-03-2018 17:23

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer