Bind me vast

Door:

Kipjeoohoho

Likes:

24

Geplaatst op:

21-02-2018

Reacties:

2

Kipjeoohoho schrijft:

Ik ben ergotherapeut van beroep en verdien mijn geld (erg tevreden) met het helpen bewegen van mensen die daar problemen mee hebben. Ik weet niet of het daarmee te maken heeft maar mijn fetish is worden vastgebonden. Best raar...

Ik wil mijn handen en voeten bij elkaar gebonden zodat ik geen weerstand kan bieden tegen wat een man in mij wil stoppen. In mijn mond, in mijn zachte kutje.. andere gaten waar je pik naar verlangt. OMG dit maakt me zo FUCKING geil!! 

Wil je dit onschuldige vrouwtje vastbinden en gebruiken? Ik hoef geen safeword ;)

Kan je dit weekend, of wordt dat moeilijk? Ik kan gewoon met het OV toch? Het hoeft ook niet lang te duren, ik wil gewoon worden genomen.. weer voelen hoe sterk een man kan zijn.. ik sta al ZO LANG DROOG.

Ik wil seks met Kipjeoohoho

Reacties

Maarten

Ik ben 67 jr. Ik woon in de omgeving van Rotterdam. Ik wil je. Hoor ik van je?

Geplaatst op 27-03-2018 10:59

Arie

Hoi ik wil je graag vastbinden en dan lekker verwennen. Laat maar iets achter op me mail Apuk549@ gmail.com

Geplaatst op 13-04-2018 15:55

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer