Denk je ook aan mij?

Door:

Hedi79

Likes:

8

Geplaatst op:

16-04-2018

Reacties:

3

Hedi79 schrijft:

In mijn ervaring hebben mannen lak aan het genot van een vrouw in bed. Mijn ervaringen van de afgelopen maanden, daar lusten de honden geen brood van.

Ze willen dan dat je ze pijpt, en dat vind ik super lekker. Maar vervolgens weigeren ze je te beffen. Ze willen je anaal neuken, en dat vind ik ook geil. Maar weigeren voorzichtig met me te zijn. Ik ben al een half jaar niet klaargekomen met een man! 

Ik durf eigenlijk nooit te vragen om wat ik lekker vindt, ik wil dat iemand mij aanvoelt en verwend. Ik heb geen zin meer me te laten gebruiken. Zou jij raad weten met een meid zoals ik? 

Word vannacht de nacht van mijn leven (door jou)? 

Ik wil seks met Hedi79

Reacties

Tobi

Hey Hedi, Ik zou graag met je willen, want ik kan jou nu al niet weerstaan. Verder ben ik maar 19, dus ik hoop dat je het goed vind. Zou het heel leuk en opwindend vinden! Mail mij even als je dit gelezen hebt. Tot gauw! ;) -Tobi

Geplaatst op 16-04-2018 21:29

Mistery M.

Man, 27j, 1m83, kort bruin haar, groene ogen, normaal gebouwd. Foto mogelijk, mail me! X

Geplaatst op 06-06-2018 17:39

gewoon bas

Ik mag dan pas 18 jaar zijn, maar laat dit je niet tegenhouden. Ik houd ervan om meiden zoals jij de nacht van hun leven te laten beleven. Je zult zeker geen spijt krijgen ;) verder ben ik 1m80 en heb blond haar met groene ogen. foto mag je altijd om vragen. hopelijk tot snel!

Geplaatst op 07-06-2018 19:04

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer