Een trio met 2 geile dames

Door:

Blondde

Likes:

12

Geplaatst op:

23-02-2018

Reacties:

2

Blondde schrijft:

HEEEEEEEY! Ik vertelde net mijn vriendin over deze site en nu heeft zij wel interesse om samen een lekkere vent te zoeken!! En we hebben pas 2 glazen wijn op dus dit is echt niet voor de grap hoor!! 

We zoek echt een man die zaterdag bij ons langs wilt komen voor een geile avond. Lekker alle remmen los!! Maakt voor ons niet heel veel uit wie je bent (niks persoonlijks hoor!) zolang je maar respect hebt voor vrouwen en geschoren bent daar beneden (kunnen wij er lekker aan zuigen! hihi) 

Dus wat zeg je er van om dit weekend met 2 superleuke dames te seksen? 


Groetjes Mira & Jen

Ik wil seks met Blondde

Reacties

Pjotr

Hoi lekker ding, Mijn naam is Pjotr en ik ben 39 jaar jong. Ben te vaak geil en zoek daarom iemand die daar ook last van heeft, zodat we daar samen last van kunnen hebben ;p Eerst contact via de mail om elkaar beter te leren kennen en dan wat mij betreft echt daten. sta jij hier voor open? Geile kus, Pjotr (pjotrkrater39@gmail.com)

Geplaatst op 15-08-2018 12:09

Andre

Leuke woorden nu nog de daden...

Geplaatst op 02-01-2019 11:52

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer