Een volle vuist in een zeiknatte kut voelt geweldig

Door:

LuckyMe79

Likes:

528

Geplaatst op:

22-02-2018

Reacties:

3

LuckyMe79 schrijft:

Soms zou ik wel willen dat ik op zaterdagochtend uit kon slapen, maar als je in een bakkerij werkt lukt dat helaas niet.

Dus daarom krijg je al vroeg een berichtje van me omdat ik je iets wil vragen. Als je mijn profiel gelezen hebt dan zie je dat ik van vuistneuken houdt, maar dat dat niet zo vaak gebeurt.

Zou jij dat eens een keertje willen proberen? Ik zal je uitleggen hoe je dat moet doen en wie weet raak je er wel verslaafd aan aan een volle vuist in een zeiknat kutje.

Ga je me terugmailen, ook als je dit niet wilt?

Lief van je kusje Patricia

Ik wil seks met LuckyMe79

Reacties

Herman

Je bent een pl la te. ?.

Geplaatst op 18-03-2018 14:36

Herman

Je bent een plaatje..x

Geplaatst op 18-03-2018 14:37

Bob

Hallo leuk wat jij schrijft maar hoop dan ook dat jij de daad bij het woord voegt en er voor wil gaan samen werken aan een ondeugende date, ben reuze benieuwd jou bter te leren kennen, vertel wie ben jij, waar woon jij, waar hou jij van en wanneer wil jij elkaar ontmoeten Tja en laat mij iets meer van jou zien oke Wacht op jou reactie en zal proberen jou insgelijks te beantwoorden, ondeugende knuffel, Bob.

Geplaatst op 20-09-2018 10:41

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer