Eenzaam geile rijkeluisdochter

Door:

Sm00ntje1973

Likes:

144

Geplaatst op:

27-02-2018

Reacties:

4

Sm00ntje1973 schrijft:

Ik kan nu wel een hele beschaafde mail opstellen, maar daar is de situatie niet naar. Ik ben bloed serieus en ik wil dat jij meteen hier je opwachting maakt en mijn kleine blonde poesje gaat strelen en neuken. 

Als rijke dochter van een gepensioneerde vastgoedmagnaat vind ik dat ik veels te weinig geneukt word de laatste jaren en het is aan jou de taak om namens alle mannen uit de regio het goed te maken. 

Jouw pik staat symbool voor alle pikken die ik ben misgelopen de afgelopen tijd. Ga je me er goed vanlangs geven met je harde ***?? 

Ik wil seks met Sm00ntje1973

Reacties

steve

Hoi smoontje Ik zal kort vertellen over mij zelf ben een jonge man die veel naar de gym gaat en ben daar naast ook boks leraar en zie er verzorgd eruit.ik zag je advertentie en was gelijk weg van jou ik zou graag met jouw willen afspreken en alles met je willen doen ik hou ook graag van beffen vindt het geil als ik n kutje lik en helemaal als ik je kan klaar laten komen. Groetjes steve

Geplaatst op 03-03-2018 01:57

Johannes

Hoi moppie ik wil wel langskomen or vertel s wat wil je wanneer en hoelang

Geplaatst op 10-04-2018 21:41

Rudolf

Hoi , Je ziet er heel aantrekkelijk uit en met jouw blonde poes is ook niks mis mee. Graag wil ik je beter leren kennen. Waar in Nederland moet ik jou plaatsen. Groetjes X, Rudolf

Geplaatst op 19-04-2018 11:55

Andre

Eerst een massage en dan lekker beffen en dan...ach je durft toch niet

Geplaatst op 02-01-2019 11:45

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer