Even in het land!

Door:

de1ex

Likes:

0

Geplaatst op:

23-02-2018

Reacties:

1

de1ex schrijft:

Hey! Ik ben Destiny! Ik ben stewardess en ben vaak in het buitenland of in de lucht. Ik kom soms een hele maand niet thuis en dan een week wel. 

Ik vind die ene week dat ik thuis ben altijd maar saai. Eerste 2 dagen lekker bijkomen en uitrusten maar daarna verveel ik me. 

Ik heb een enorme fetisj en het liefst zou ik dus iemand kunnen bellen wanneer ik thuis ben om langs te komen. Kunnen we lekker seksen en dan een maand later weer. 

Ik kan geen vaste relatie aanbieden want ik ben niet vaak thuis. Maar het zou fijn zijn om iemand te hebben met wie ik lekker kan spelen!! 

Hou je ook van rollenspel toevallig? 

En kom je langs?

Ik wil seks met de1ex

Reacties

Rudolf

Hoi , Je ziet er heel aantrekkelijk uit en met jouw rollenspel is ook niks mis mee. Graag wil ik je beter leren kennen. Waar in Nederland moet ik jou plaatsen. Groetjes X, Rudolf

Geplaatst op 19-04-2018 12:20

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer