Fijn contact met single verpleegkundige

Door:

Germainelust

Likes:

288

Geplaatst op:

25-04-2018

Reacties:

7

Germainelust schrijft:

Ik heb te lang in een verkeerde relatie gezeten en nu ik vrij ben gaat er een wereld voor me open. Als verpleegkundige kan ik mezelf niet echt verzorgen, het enige wat helpt is af en toe een goede masturbatie sessie haha! 

Ik wil echt gaan leven en nieuwe spannende ervaringen op doen die hiervoor niet eens in me op kwamen.. Fijn dat ik jou hier zo snel heb gevonden, je lijkt me een avontuurlijke man waar ik veel mee kan ontdekken! ;) 

Hoe is het met je? Heb je wat aan een verpleegkundige? ♥

Ik wil seks met Germainelust

Reacties

Roberto Plet

Ik kom verpleeging nodig kan je me even helpen

Geplaatst op 28-04-2018 18:17

Kim Vermeulen

Hoi Sorry maar ik haat dit ik wordt doorgelinkt naar een site met fictieve profielen ofwel een oplichtings site daar ga ik me nooit meer inschrijven want daar is toch niemand die wil afspreken nu maar eens eerst zo proberen. dit werk niet he? of werkt het voor jou wel dan want dan weet ik gewoon dat het aan mij ligt. Groetjes Kim

Geplaatst op 02-05-2018 21:40

gewoon bas

Gewoon mij een mailtje sturen en zo. alles opgelost. ben een jonge gozer van 18 jaar, 1m80 lang met kort blond haar, groene ogen en een normaal figuur, maar laat de leeftijd je niet tegen houden. ik heb rijpere vrouwen namelijk altijd al aantrekkelijker gevonden. en jij mag dan wel verpleegkundige zijn, maar dat betekent niet dat ik jou niet kan repareren xx tot snel x

Geplaatst op 07-06-2018 19:51

James

Good morning! I am James, 25y 190cm 90kg sporty nice young man. Would be nice to meet such a sexy woman like you. Please let me know! Can meet even today! Form Goes

Geplaatst op 19-08-2018 11:16

Bob

Hallo leuk wat jij schrijft maar hoop dan ook dat jij de daad bij het woord voegt en er voor wil gaan samen werken aan een ondeugende date, ben reuze benieuwd jou bter te leren kennen, vertel wie ben jij, waar woon jij, waar hou jij van en wanneer wil jij elkaar ontmoeten Tja en laat mij iets meer van jou zien oke Wacht op jou reactie en zal proberen jou insgelijks te beantwoorden, ondeugende knuffel, Bob.

Geplaatst op 20-09-2018 11:00

Boy

Hoi Germaine. Ik hoop niet te laat te zijn! Je hebt erg mooie ogen die ik graag eens van kortbij zou willen zien

Geplaatst op 30-10-2018 15:47

Luc

Laat jij mij jouw verzogen? Ik ben wel jonger dan jouw, laat jouw dat niet weerhouden dan weet ik zerker dat je hier geen spijt van zal krijgen!! Als je meer wil weten moet je maar contacten.

Geplaatst op 31-10-2018 15:21

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer