Geen zin in gezeik

Door:

Karaktertje

Likes:

1

Geplaatst op:

21-02-2018

Reacties:

1

Karaktertje schrijft:

Als wij gaan afspreken (wat wel de bedoeling is) wil ik geen gezeik over liefde of vaste relaties of iets.

Ik ben hier aangemeld omdat ik af en toe geil geneukt wil worden door een min of meer vaste seks partner. Vast omdat we dan tenminste weten wat we aan elkaar hebben, wat we lekker vinden en hoe we elkaar moeten aanpakken. 

Dus als je daar oke mee bent wil ik het gewoon proberen. Laat ff je gegevens achter, dan regelen we het. Of ben je terughoudend met het uitgeven van details? 

Geen zin om te wachten

Ik wil seks met Karaktertje

Reacties

Roberto

Ik vind joun ronduit grappig en vooral je textje is veelzeggend ik ben van het zelfde pak en laken met mij 100 % garantie Ik ben een HBO opgeleide persoon met hoog respect voor vrouwen ik weet tevens wat vrouwen willen ben rond de 50 jaar mocht je willen reageren dan verneem ik het wel van je nog een plesante dag toegewenst Bereikbaar via aglt066@yahoo.es Roberto dikke kus muaaaaaaaaaaaaaak

Geplaatst op 03-03-2018 19:11

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer