Harige kut naaien

Door:

Franny123

Likes:

16

Geplaatst op:

26-02-2018

Reacties:

1

Franny123 schrijft:

En zoals je kan zien is mijn kut ook echt vrij harig. Ik weet niet hoe jij hierin staat maar als je mijn kut wilt naaien ben je van harte welkom hoor. Ik kan je thuis bij mij vrij ontvangen en we kunnen ongestoord te werk gaan.

Mocht je nou geen harige kut willen naaien dan kan ik haar best voor je scheren of trimmen. Het ligt aan jou, wat jij wilt schatje.

Kun je het me wel even laten weten?

Ik wil seks met Franny123

Reacties

Peetje

Hallo, heb je verhaal en foto gezien en dacht ja dat is wat ik zoek, harige kut, zoals het vroeger was tóch heerlijk, wil graag in contact met je komen en liefst zo snel mogelijk, ik ben guz man 50+ l behaard en d blond uit mvh land ibv auto 173 lang, lijkt het je wat reageer zou ik zeggen haha, mail of sms/bel 0621950429

Geplaatst op 14-03-2018 11:15

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer