Heb mega zin Maar niemand om het mee te doen!

Door:

TheIvon

Likes:

16

Geplaatst op:

23-02-2018

Reacties:

2

TheIvon schrijft:

Heb de 2 seksmaatjes die ik in mijn telefoon had staan al geappt vanochtend maar helaas! Ze zitten allebei ineens in een vaste relatie.

Leuk en aardig voor hun maar voor mij is het een hel! Dit is namelijk al het 2e weekend dat ik alleen thuis ben terwijl ik dat juist niet wil! Ik heb namelijk heel veel zin!

Kan jij mijn nieuwe seksmaatje worden of ben jij ook al bezet?

Ik wil seks met TheIvon

Reacties

Roberto

maasr toch das mooi lullig trouwens je moet geen contact zoeken met een >Stom Phone das niet echt inteligent als je op mijn e mail reageert maak je 100% kans Ik ben een HBO opgeleide persoon met hoog respect voor vrouwen ik weet tevens wat vrouwen willen ben rond de 50 jaar mocht je willen reageren dan verneem ik het wel van je nog een plesante dag toegewenst Bereikbaar via aglt066@yahoo.es Roberto dikke kus muaaaaaaaaaaaaaak

Geplaatst op 03-03-2018 18:56

Rudolf

Hoi Thelvon, Je ziet er heel aantrekkelijk uit en met jouw behoeft aan seks is ook niks mis mee. Graag wil ik je beter leren kennen. Waar in Nederland moet ik jou plaatsen. Groetjes X, Rudolf

Geplaatst op 19-04-2018 12:21

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer