Ik ben best knap toch?

Door:

Ursulahart

Likes:

24

Geplaatst op:

26-02-2018

Reacties:

2

Ursulahart schrijft:

Misschien dat ik je type niet ben maar knap ben ik volgens mij sowieso.....

Hihi ken jij een knapper Aziatisch meisje in de omgeving Rotterdam? Zeg please nee schat, want mannen die lief voor me zijn krijgen altijd een flinke voorkeursbehandeling hoor ;)

Dus wees gewoon slim ;)

Ik wil seks met Ursulahart

Reacties

Roberto

Laat me bekennen Ursala dat je in de catogorie Ordinair valt M.A.W niet echt appart heb in mijn leven veel mooiere vroiuwen gehad als jij er uit ziet daar ben ik eerlijk in.In alle wereld delen. Ik heb het bijvoorbeeld nooit over mijn opleidings niveau omdat ik mensen niet graag tegen de schenen aantrap als jer begrijpt wat ik hiermerde bedoel dat is niety echt wijs Mocht je denken wat een vervelende man ik reageer liever niet beken ik dat ik ook daar niet van wakker lig want ik heb herel veel aandacht door mooi vrouwlijk schoon Ik ben een HBO opgeleide persoon met hoog respect voor vrouwen ik weet tevens wat vrouwen willen ben rond de 50 jaar mocht je willen reageren dan verneem ik het wel van je nog een plesante dag toegewenst Bereikbaar via aglt066@yahoo.es Roberto dikke kus muaaaaaaaaaaaaaak

Geplaatst op 03-03-2018 18:35

Maarten

Ik ben 67 jr. Ik woon in de omgeving van Rotterdam. Ik wil je. Ik vind je heel erg knap. Hoor ik van je?

Geplaatst op 27-03-2018 10:08

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer