Ik kan niet iedere dag maar wel vaak

Door:

Suzannej

Likes:

12

Geplaatst op:

22-02-2018

Reacties:

1

Suzannej schrijft:

In mijn werk ben ik heel streng; ik ben financieel controller en niemand komt om mij heen; ik sta echt mijn mannetje.

Maar in bed wil ik een man die mij domineert, die mij opdrachten geeft en die mij straft als ik niet precies doe wat jij wil. Nu ben ik wel gewoon getrouwd dus ik kan niet iedere dag, maar een paar keer per week behoort zeker tot de mogelijkheden, gewoon bij mij thuis hoor want mijn man is er dan toch niet.

Heb ik de goede man aangeschreven en ga jij reageren op mijn verzoek, dan lees ik je graag!

Suzanne X

Ik wil seks met Suzannej

Reacties

Terra don

Graag vandaag bij mij gezellig aanwezig en lief speciaal genoeg om jou aantrekkelijk lichaam alleen te winnen 0610090481 Ik wens Jou graag vandaag bij mij gezellig aanwezig te zijn zodat Ik Jou uitnodigen om bij mij gezellig aanwezig te zijn Ik Ben hip en lekker en zag jou pornofilm vriendinnen de camera willen ontvangen terwijl onze ramrijpe cardate gereed staat voor vertrek naar daar waar een keurig nette charmante dame haar gedrag wijzigt voor. 0610090481 donneke love

Geplaatst op 03-07-2018 23:12

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer