Ik wil meer dan die ene keer

Door:

Ellen66

Likes:

24

Geplaatst op:

27-02-2018

Reacties:

1

Ellen66 schrijft:

Ik heb even getwijfeld of ik mijn oproepje hier zal plaatsen, omdat dit een datingsite is voor korte contacten en ik een langer contact zoek, maar wie niet waagt die niet wint.

Ik ben Ellen en ik ben kunstenares, mijn stukken hangen overal op de wereld en ik reis dus heel veel. Nu zoek ik een man die met mij mee wil op die tripjes, die me vergezelt en die me verwent in alle hotelbedden die we maar tegenkomen.

Geld speelt geen rol, maar ik wil je niet kopen, er moet zeker gevoel ontstaan. Zou je interesse hebben dan lees ik graag een berichtje van je hierover terug.

Groeten Ellen

Ik wil seks met Ellen66

Reacties

Ben70

Hoi dat zou ik heel fijne vinden met jou overal heen gaan en lekker met elkaar en van elkaar genieten van het leven. Ik ben 48 ik heb zwart krullen haar tot mijn schouders. Ik ben serieus woon op me zelf . Ik hoor van je groeten xxx

Geplaatst op 08-03-2018 03:14

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer