Ik zal je niet vragen me plat te NEUKEN

Door:

GetDown-OniT

Likes:

4

Geplaatst op:

21-02-2018

Reacties:

1

GetDown-OniT schrijft:

Ik zal je niet meteen in de eerste regel van dit berichtje vragen om me plat te NEUKEN maar dat is eigenlijk wel wat ik van je wil.

Ik wil jouw stijve PIK overal in mij waar het maar kan en dan je heerlijke ZAAD in me gespoten krijgen.

Je bent vrij te kiezen in welk gaatje je dat gaat doen. Shit nou heb ik het toch gedaan :-). Dan ook maar verder; lijkt je dat samen NEUKEN een goed plan dan stuur een bericht als reply en hoe sneller je dat doet hoe sneller wij elkaar kunnen bevredigen.

Doeg Sharona

Ik wil seks met GetDown-OniT

Reacties

Pjotr

Hoi lekker ding, Mijn naam is Pjotr en ik ben 39 jaar jong. Ben te vaak geil en zoek daarom iemand die daar ook last van heeft, zodat we daar samen last van kunnen hebben ;p Eerst contact via de mail om elkaar beter te leren kennen en dan wat mij betreft echt daten. sta jij hier voor open? Geile kus, Pjotr (pjotrkrater39@gmail.com)

Geplaatst op 15-08-2018 12:29

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer