Ik zoek naast geile seks ook een lief maatje

Door:

NoWorrie

Likes:

0

Geplaatst op:

28-02-2018

Reacties:

2

NoWorrie schrijft:

Ik twijfel heel erg of mijn aanmelding hier wel goed is. Ik ben namelijk niet alleen op zoek naar seks, alhoewel ik dat wel heel lekker vind, maar ik zoek ook een maatje, een lieve teddybeer eigenlijk waarmee in de toekomst in kan.

Ik weet niet of jij daar ook iets voor voelt of dat jij alleen maar wil NEUKEN. Zou jij het iets vinden om af te spreken, uiteraard om flink te neuken maar ook te kijken of we elkaar ook verder leuk zouden kunnen vinden, dan mag je op dit berichtje reageren, graag zelfs :-*

Ik wil seks met NoWorrie

Reacties

Ben70

Hoi wat leuk zeg .ik kom uit Haarlem is dat een probleem. Groetjes xx

Geplaatst op 08-03-2018 02:24

Henk

Hoi ben Henk uit schiedam en ben op Zoek naar gezelschap en lekker te kroelen heb veel respect voor vrouwen zal je Goed behandelen en wat Jij wil doen wij gr

Geplaatst op 15-04-2018 13:59

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer