Jij gaat me zeker ook niet geloven:

Door:

imoan

Likes:

8

Geplaatst op:

22-02-2018

Reacties:

2

imoan schrijft:

Maar ik heb in mijn leven één keer seks gehad, dat is zo'n twaalf jaar geleden maar het was zo slecht bevallen dat ik het niet meer heb gedurfd.

De momenten dat ik nu geil ben pak ik de dildo of speel ik met mezelf en dat is best een zielig bestaan...

Iedereen om me heen ontmoet namelijk leuke mensen begint relaties, gaat trouwen, krijgt kinderen en lijkt gelukkig. En ik ???

Ik ben een zielig wezentje dat bang is voor seks... Ik heb gewoon een man nodig die ik kan vertrouwen, op die manier kan ik weer langzaam toewerken naar opnieuw seks beleven.

Wil jij met deze aparte meid wat beginnen ?

Ik wil seks met imoan

Reacties

Daniël M James

Zou graag met je willen afspreken

Geplaatst op 12-03-2018 17:27

gewoon bas

Als je niet bang bent om van een lieve man van 18 jaar te leren mag je me altijd een mailtje sturen hoor. Ik ben zelf natuurlijk ook geen seksdeskundige, maar ik kan je zeker een eind de goede richting in helpen. zoals ik al zei ben ik 18 jaar. verder ben ik 1m80, heb kort blond haar met groene ogen en heb ene normaal figuur. Ik kan je altijd een foto sturen. Hopelijk tot snel!

Geplaatst op 07-06-2018 19:16

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer