Kan jij mij iets bezorgen?

Door:

Lollyhan

Likes:

32

Geplaatst op:

27-02-2018

Reacties:

4

Lollyhan schrijft:

Ben jij een bezorger? Want ik ben opzoek naar een bezorger. Nu denk je vast bezorger? Jaa en ik hoop dat jij mij die geile orgasme kan bezorgen.

Voor 9 uur besteld is morgen in huis?

Haha ik ben benieuwd, stuur maar een berichtje xx

Ik wil seks met Lollyhan

Reacties

LEkker

Kan het wel bezorgen zeg het maar ××

Geplaatst op 11-03-2018 18:34

Bob

Nou je bent vrij direct daar houd ik wel van en met mij 100 % garantie Ik ben een sportieve ondeugende jongen, HBO opgeleide persoon met hoog respect voor vrouwen ik weet tevens wat vrouwen willen ben rond de 50 jaar mocht je willen reageren dan verneem ik het wel van je nog een plesante dag toegewenst Alvast een ondeugende knuffel, Bob.

Geplaatst op 25-03-2018 21:27

Rudolf

Hoi Lollyhan, Je ziet er heel aantrekkelijk uit en met jouw grote behoefte aan een geil orgasne is ook niks mis mee. Graag wil ik je beter leren kennen. Waar in Nederland moet ik jou plaatsen. Groetjes X, Rudolf

Geplaatst op 19-04-2018 12:00

Ziggy

Hii, ik denk dat jij mij niet aan kunt... Uitproberen? Mail me op ziggyvrijman@gmail.com.. wie weet tot snel xx

Geplaatst op 05-11-2018 14:23

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer