Klein is fijn

Door:

Mini-Vrouwtje

Likes:

4

Geplaatst op:

20-03-2018

Reacties:

2

Mini-Vrouwtje schrijft:

Ik ben er liever maar gelijk eerlijk over want als we elkaar ontmoeten kom je er toch wel achter... Ik heb vanaf mijn geboorte een groeistoornis waardoor ik nooit groter geworden ben dan 1 meter 35.

Omdat ik zo klein ben denken veel mannen dat ik dan blijkbaar ook geen seks kan hebben maar dat is dus helemaal niet zo! Ik voel alles juist extra hard en vind echt niks zo geil als ik het gevoel krijg dat mijn hele lichaam opgevuld wordt! Je zult echt versteld staan hoeveel er in dat kleine kutje van mij past... 

Misschien is het beter als ik het je gewoon maar laat zien? ;)

Ik wil seks met Mini-Vrouwtje

Reacties

Thijs

Hallo, ik reageer op je leuke oproep, ik guz man 50+ mvh land ibv auto, l behaard en d blond, lijkt het je wat reageer zou ik zeggen haha, mail of sms/bel 0621950429.

Geplaatst op 24-03-2018 12:09

fransico

ik ben ook niet zo groot162 maar wel super geil ben 70 j kom uit Breda

Geplaatst op 03-04-2018 10:14

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer