Mijn kutje krijgt minder aandacht dan mijn tieten

Door:

Louise4me

Likes:

10

Geplaatst op:

23-02-2018

Reacties:

1

Louise4me schrijft:

Ik weet heel goed dat ik grotere tieten heb dan gemiddeld met mijn cup G en dat merk ik ook wel omdat mannen daar altijd naar kijken.

Sommigen vragen zelfs of ze een keertje mogen voelen en zijn dan in de zevende hemel. Als ik seks heb vind ik dat niet altijd leuk omdat ik zo'n enorme fan ben van gebeft te worden en mijn klitje gewoon te weinig aandacht krijgt.

Hopelijk kun jij die aandacht een beetje verdelen tussen beide, zo ja dan ben jij mijn man en wil ik graag met je afspreken. Dus reageer maar als je Ja zegt tegen mij.

Louise

Ik wil seks met Louise4me

Reacties

Louis

Hoi Wil je wel komen verwennen lekker met je tieten spelen ook je poes zal ik verwennen met mijn vingers en tong en als laatste heerlijk neuken. weet niet of je van anaal hoed maar daar ben ik ook liefhebber van. Kan op de maandag ochtend en op woensdag de hele dag tot ongeveer 16.00 uur. Bel me maar en we spreken snel wat af 06-13068802 XXX Louis

Geplaatst op 28-03-2018 10:27

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer