Mijn man herkent me niet meer...

Door:

JanNetje2

Likes:

897

Geplaatst op:

22-02-2018

Reacties:

2

JanNetje2 schrijft:

Sinds mijn man is opgenomen in een verzorgingstehuis omdat zijn Alzheimer te erg werd om thuis te blijven wonen heb ik het rijk voor mij alleen..

Het gaat bergafwaarts met hem en dat is erg pijnlijk..Vooral omdat ik zelf als Gym docente nog erg kwiek ben...... 

Eigenlijk is mezelf op sekssites begeven een messteek in zijn rug, maar het is echt pure noodzaak dat ik met iemand anders ga vrijen anders kan ik niet meer van m'n man houden.

Ik snak namelijk naar erotiek!

Kan ik daarom een avontuurtje met je aangaan op vrijblijvende basis ? 

Ik wil seks met JanNetje2

Reacties

Maarten

Ik ben 67 jr. Ik woon in de omgeving van Rotterdam. Ik wil je. Hoor ik van je?

Geplaatst op 27-03-2018 10:43

peter

Hoi , Ben peter uit utrecht heb een voorkeur voor lekker langdurig likken vind dit waanzinnig geil om te doen ben niet erg groot geschapen maar gek op geile vrouwen die mijn dwarsleasie accepteren. Ben nu 51 in de bloei van me leven wil veel lol beleven woon alleen in mijn gezellige nederige stulpje vlak bij het griftpark achter bij het gemeente archief. mijn penis lengte denk zo`n 13 cm maar wel lekker hard kom bel effe schat..... of mail me snel.. Groetjes peter

Geplaatst op 12-09-2018 12:59

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer