Mijn poes is niet tevreden met elektrisch gereedschap

Door:

Paulientje

Likes:

2

Geplaatst op:

27-02-2018

Reacties:

1

Paulientje schrijft:

Hi ik ben Paulien en ik ben wat ze noemen een happy Single. Ik ben erg gelukkig in mijn eentje samen met mijn poes. Mijn andere poes, de geschoren versie is echter niet altijd tevreden, want die wordt een beetje moe van al die kunstmatige trilapparaten die ze in zich ziet verdwijnen.

Ze gaat liever voor een lekkere tong en een stevige PIK. En gelijk heeft ze natuurlijk en daarom wil ik graag met jou kennismaken en kijken of wij maatjes in bed zouden kunnen worden.

Als jij dat wel ziet zitten → jouw PIK in mijn POES dan mail me maar en dan spreken we snel iets af.

X Paulien

Ik wil seks met Paulientje

Reacties

Pjotr

Hoi lekker ding, Mijn naam is Pjotr en ik ben 39 jaar jong. Ben te vaak geil en zoek daarom iemand die daar ook last van heeft, zodat we daar samen last van kunnen hebben ;p Eerst contact via de mail om elkaar beter te leren kennen en dan wat mij betreft echt daten. sta jij hier voor open? Geile kus, Pjotr (pjotrkrater39@gmail.com)

Geplaatst op 15-08-2018 11:58

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer