Snel en discreet neuken

Door:

Neeline

Likes:

5184

Geplaatst op:

09-04-2018

Reacties:

2

Neeline schrijft:

Ten eerste: Ik heb het risico genomen je mijn foto te sturen, ik hoop dat je mijn vertrouwen niet zult beschamen en er correct mee op zult gaan (masturberen mag, delen niet). 

Ik ben advocate dus over de gevaren van een affaire hoef je mij niks te leren. Ik wil het liefst zo weinig mogelijk bewijsmateriaal achterlaten en het hier het liefst zo kort mogelijk houden en gewoon zsm afspreken. 

Ik ben getrouwd maar mijn man is dit weekend niet thuis dus voor mij is dit het uitgelezen moment om op te zoek te gaan naar een man die op seksueel vlak even expliciete wensen heeft als ik. Wat die zijn vertel ik je liever persoonlijk.

Gelieve mij te laten weten waar en wanneer je kan afspreken, dan laat ik jou meteen weten of ik er kan zijn. Ik ben van nu tot zondagmiddag beschikbaar.

Ik wil seks met Neeline

Reacties

Chuck

Hoi Hmmm...geile sex met een advocate..1 van mijn fantasieen. Lijkt het je geil om met een geile man af te spreken? acboer.cb@gmail.com

Geplaatst op 09-04-2018 12:57

Daniel

Heey ik ben een geilen jongen van 26. Zin in vuurwerk

Geplaatst op 10-04-2018 17:02

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer