Welke leraar brengt mij de kneepjes van goede seks bij?

Door:

snow-white

Likes:

24

Geplaatst op:

21-02-2018

Reacties:

2

snow-white schrijft:

Hoi, mag ik je misschien iets vragen? Ik ben Wendy btw. Ik ben sinds een aantal maanden gescheiden na een huwelijk van 15 jaar met een man die geen kaas gegeten had van seks.

Omdat ik ook erg bleu was toen ik trouwde heb ik eigenlijk helemaal geen ervaring op gedaan en daar zou ik we eens verandering in willen brengen.

Zou jij me alle kneepjes van goede seks bij willen brengen? Ik ben heel leergierig en sta voor alles open. Laat je me weten of je mijn seksleraar wilt zijn?

Liefs Wendy

Ik wil seks met snow-white

Reacties

LEkker

Dat wilik wel laat het maar horen

Geplaatst op 14-03-2018 14:17

peter

.Dag lekkere Wendy, Ben peter uit utrecht heb een voorkeur voor lekker langdurig likken vind dit waanzinnig geil om te doen ben niet erg groot geschapen maar gek op geile vrouwen die mijn dwarsleasie accepteren. Ben nu 51 in de bloei van me leven wil veel lol beleven woon alleen in mijn gezellige nederige stulpje vlak bij het griftpark achter bij het gemeente archief. mijn penis lengte denk zo`n 13 cm maar wel lekker hard kom effe schat..... of mail me snel.. Groetjes peter

Geplaatst op 12-09-2018 12:54

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer