Word jij mijn seksmaatje?

Door:

Tienniex

Likes:

336

Geplaatst op:

14-03-2018

Reacties:

6

Tienniex schrijft:

Ik ben een spontane, zelfstandige dame van 54 die houdt van reizen, koken en sporten. Dat laatste doe ik nu vooral in de sportschool en op de fiets maar ik zou ook graag weer eens wat meer aan bedsport willen doen. En daar heb ik natuurlijk een fitte, sterke partner voor nodig :wink:

Een relatie hoeft voor mij zeker niet maar ik zou het wel fijn vinden als we 1 à 2 keer per week zouden kunnen afspreken om samen aan onze conditie te werken :wink:

Laat me maar iets weten..

Ik wil seks met Tienniex

Reacties

Rob

Ik Ben ook sportier zowel buien als in sportschool , maart nu graag no its anders erbij.

Geplaatst op 14-03-2018 11:26

migo

Heyy tiennie! Mijn naam is migo en ik ben een 23 jarige jongen uit leiden. Ik moet eerlijk zeggen dat je op de foto er uitziet als een schitterende vrouw en ik vind het, ondanks mijn leuke leeftijdsgenoten, stiekem heel interessant om met een wat oudere/meer ervaren vrouw bezig te zijn.... Het zou me heel leuk lijken om eens een beetje contact met je te hebben!!! (ik denk/hoop dat ik een goed genoege conditie voor je heb ;) ) xx migo

Geplaatst op 15-03-2018 02:45

Stijn

Hey, wanneer gaan wij elkaars conditie testen dan? Ik lig er al klaar voor om je helemaal uit te putten ;) 0624409532

Geplaatst op 24-03-2018 09:18

Bob

Nou je bent vrij direct daar houd ik wel van en met mij 100 % garantie Ik ben een sportieve ondeugende jongen, HBO opgeleide persoon met hoog respect voor vrouwen ik weet tevens wat vrouwen willen ben rond de 50 jaar mocht je willen reageren dan verneem ik het wel van je nog een plesante dag toegewenst Alvast een ondeugende knuffel, Bob.

Geplaatst op 25-03-2018 21:17

Bob

Hallo leuk wat jij schrijft maar hoop dan ook dat jij de daad bij het woord voegt en er voor wil gaan samen werken aan een ondeugende date, ben reuze benieuwd jou bter te leren kennen, vertel wie ben jij, waar woon jij, waar hou jij van en wanneer wil jij elkaar ontmoeten Tja en laat mij iets meer van jou zien oke Wacht op jou reactie en zal proberen jou insgelijks te beantwoorden, ondeugende knuffel, Bob.

Geplaatst op 20-09-2018 11:10

Boy

Hoi mooie dame. Ik hoop niet te laat te zijn! Je hebt erg mooie ogen die ik graag eens van kortbij zou willen zien

Geplaatst op 30-10-2018 15:58

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer