Zachte handen een heerlijke mond en stevige ...

Door:

sexymir

Likes:

864

Geplaatst op:

09-04-2018

Reacties:

3

sexymir schrijft:

Uhu, ja, ik ben gewichtsconsulente en NEE het is niet mijn droom baan. Maakt mij dat te min voor jou mijheer? Met je dikke baan en dure lease bak? 

Sorry, sorry ik draai door. Ik ben gewoon gestrest. Het lukt me maar niet op deze site leuk contact te maken met interessante mannen. Ik krijg steeds anders smoesjes. Hier is het mijn werk, daar is het mijn lichaam, dan is het hoe oud ik ben... gewoon kut.

Waar ga jij mij op afwijzen? :(

Ik wil seks met sexymir

Reacties

vrolijke

nergens op.

Geplaatst op 03-06-2018 15:25

gewoon bas

Met een gezicht zo mooi als die van jou kan ik toch in geen miljoen jaar nee tegen jou zeggen?! En dan die tepels. mijn god wat ik allemaal niet zou doen om die in mijn mond te krijgen! ben een jonge gozer van 18 jaar, 1m80 lang met kort blond haar, groene ogen en een normaal figuur, maar laat de leeftijd je niet tegen houden. ik heb rijpere vrouwen namelijk altijd al aantrekkelijker gevonden! als je een foto van me wil moet je gewoon een mailtje sturen Gaan wij snel van elkaar genieten? Hoop van wel, tot snel x

Geplaatst op 07-06-2018 19:43

Tower

Mir aangenaam ik ben Aad en wat stom zeg dat jij afgewezen word door verschillende smoezen, ik als borstenman weet sws wel raad met jou mooie knoppen en meer, bij intresse mail mij aub. rustonch135@gmail.com Gr Aad

Geplaatst op 11-09-2018 23:09

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer