Zal mij benieuwen of je misschien een date wil

Door:

datewonder

Likes:

1

Geplaatst op:

19-03-2018

Reacties:

3

datewonder schrijft:

Hoiiiiii, leuk je hier te treffen. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik een beetje een nare smaak in mijn mond heb vd site sinds gisteren. Zou een date hebben met een man, en hij whatsappt me gewoon 10 min van te voren met een kut excuus pfffff ... 

Zoek dus een man waar ik van op aan kan en me niet telkens teleurstelt. Ben jij mijn man? (die andere heb ik geblokkeerd, klaar mee)
 

Ik wil seks met datewonder

Reacties

Thijs

Hallo schoonheid, onbegrijpelijk om jou te laten zitten, heb je oproep gelezen, zou graag met je in contact komen, ik guz man 50+ mvh land ibv auto, l behaard en d blond, lijkthet je wat reageer zou ik zeggen haha, mail of sms/bel 0621950429.

Geplaatst op 19-03-2018 21:25

Said

Lieve schat, Deze vent die jou heeft laten zitten is geen gentelmen, dus ik zou graag met jou in contact willen komen voor een date

Geplaatst op 20-03-2018 23:41

Bob

Mail mijnen we hebben snel contact! (Kik mag ook) 28 jarige knappe man, speciaal voor jou! X

Geplaatst op 22-03-2018 11:40

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer