Zin in een echte vrouw?

Door:

Geilesuus

Likes:

132

Geplaatst op:

11-04-2018

Reacties:

1

Geilesuus schrijft:

Ik weet niet of je wel eens een echte vrouw hebt geneukt, maar al die sletjes met een kaal kutje tellen bij voorbaat niet mee.

Echte vrouwen zijn vrouwen zoals je in Playboy zag in de jaren 80, een lekkere volle bos haar erop. Ik snap echt niet waarom mannen zo geil worden van een kaal kutje, dat zijn toch net kinderen? 

Ik verzorg mezelf goed en ben altijd fris, maar ik houd gewoon van wat bedekking op mijn foef. Jij ook? Zou je me nog wel willen beffen? Dat vind ik wel een vereiste om af te spreken eerlijk gezegd! X en liefs

Ik wil seks met Geilesuus

Reacties

Rudolf

Hoi Suus, Je ziet er heel aantrekkelijk uit en met een hairy pussy is ook niks mis mee. Graag wil ik je beter willen kennen. Waar in Nederland moet ik jou plaatsen. Groetjes X, Rudolf

Geplaatst op 19-04-2018 11:12

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer