Zoek jij nog een persoonlijke secretaresse?

Door:

GeileGin

Likes:

4

Geplaatst op:

22-02-2018

Reacties:

0

GeileGin schrijft:

Ik ben chaotisch, snap niks van administratie en heb geen ervaring of opleiding in de HR afdeling... maar er is wel 1 ding waar ik goed in ben ;)

Fantaseer jij al over hoe je mij in je kantoor roept en straf geeft dat ik het niet goed heb gedaan :( Dat ik het maar op 1 manier kan goed maken met je... dan ga ik op mijn knietjes en kruip ik onder je bureau... Doe ik langzaam je broek open... weet jij al waar dit naar toe gaat?

Als jouw persoonlijke secretaresse wil ik niet betaald worden in geld maar in zaad! Ik kan alleen in de weekenden voor je werken of in de avond langs komen als je me dringend nodig hebt

Ik zuig niet alleen, je mag me ook op alle manieren stoten! als je de secretaresse fantasie niks vindt heb ik ook nog een schoolmeisjes outfit

IK SPREEK ALLEEN MAAR AF VOOR SEKS

Ik wil seks met GeileGin

Reacties

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer