Zouden wij een neuk-klik kunnen hebben?

Door:

WarmeMarion

Likes:

20

Geplaatst op:

27-02-2018

Reacties:

3

WarmeMarion schrijft:

Mijn vriendin, die overigens de foto in de bijlage ook gemaakt heeft voor me, zegt dat ik in een verlate midlifecrisis zit omdat ik eens uit wil zoeken hoe het is om met iemand anders te neuken dan met mijn man.

Ik heb dat nog nooit gedaan, hij is tot nu toe de enige. Ik ben zo benieuwd hoe het is met een andere lul in me dat ik aan bijna niets anders meer kan denken de hele dag. Omdat ik geen relatie oid wil, probeer ik het via dit medium en zag ik jou.

Wil jij mij eens wat beter leren kennen en uitzoeken of wij een 'neuk-klik' hebben dan kijk ik uit naar jouw antwoord! groetjes Marion

Ik wil seks met WarmeMarion

Reacties

Mits

Lijkt mij een heel leuk plan!:)

Geplaatst op 09-03-2018 21:21

Maarten

Ik ben 67 jr. Ik woon in de omgeving van Rotterdam. Ik wil je. Hoor ik van je?

Geplaatst op 27-03-2018 08:14

Bob

Hallo leuk wat jij schrijft maar hoop dan ook dat jij de daad bij het woord voegt en er voor wil gaan samen werken aan een ondeugende date, ben reuze benieuwd jou bter te leren kennen, vertel wie ben jij, waar woon jij, waar hou jij van en wanneer wil jij elkaar ontmoeten Tja en laat mij iets meer van jou zien oke Wacht op jou reactie en zal proberen jou insgelijks te beantwoorden, ondeugende knuffel, Bob.

Geplaatst op 20-09-2018 14:40

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vind direct een rijpe vrouw

Directrijpevrouwen. Hier vind je duizenden rijpe vrouwen die direct contact zoeken. De oudere, volwassen vrouwen zijn heet en gewillig en hebben zin in spannende sekscontacten.

Lees meer

Daten met een rijpe vrouw

Iedere man fantaseert wel eens van een rijpe vrouw. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om in het dagelijkse leven een rijpe vrouw te vinden om direct mee af te spreken.

Lees meer